6 makreller skåret i fileterHavsalt og friskkværnet peber2 rød peber2 små courgetter6 spsk olivenolie3 fed hvidløg1 kvist timian1 laurbærblad6 artiskokhjerter6 cherrytomater skåret i halve3 spsk sort oliven uden stenbasilikumKødsnor1 bakke rucolaFå fiskehandleren til at skære makrellerne i fileter og få fjernet så mange ben som muligt eller fjern dem selv. Tilsæt artiskokhjerter, halve cherrytomater og sorte oliven og steg i yderligere 2-3 minutter. 6 artiskokhjerter
Bland linser med artiskokhjerter. 100 gr mandler2 spsk fint salt2,5 dl sorte belugalinser1 dåse artiskokhjerter i kvarte (240 gr i drænet vægt)2 røde grape1 hoved frissé salat1 raddicho6 skiver brød100 gr gedeost (soignon)Citronolie4 spsk koldpresset jomfru olivenolie2 spsk hvid balsamicoSalt og peberLæg mandler i blød med vand og salt i 10 minutter. 1 dåse artiskokhjerter
Denne opskrift er lidt på slump, men resultatet blev fint. Inspiration er hentet i "Suveræne salater og brillante buffeter", men jeg har ændret en del i opskriften og bl
Klargør artiskokkerne ved at skære artiskokhjerterne ud og stokkene fra. Artiskokker kan tilberedes på et utal af forskellige måder, men denne opskrift er min all time favourite