Smør brødet med pesto og læg skiver af mozzarella og kvarte artiskokkerpå. Pestobrød med Mozzarella og Grillet Artiskok, 8 stk. 1 dåse grillede artiskokker i lage (ikke syltede). 1 dåse g
IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing. 2 spsk olivenolie 1 spsk æblecider eddikeSalt og peberBland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans. 1 Dåse øko. 1/2 dåse øko
Alt fra artiskok (yum. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Artiskokscreme. På grund af den (for nogle) så vigtige håndboldkamp i fredags, kunne jeg godt regne ud, at første del af vores madaften skulle tilbringes i sofaen
Blend artiskokkerne med hvidløg og smag til med citronsaft og krydderier. Det er lige nu studiestart, og selvom kantinen byder på en meget lækker hummus og en fin salatbar, så rækker SU’en altså bare ikke til fråds i kantinen hver dag
I Marokko vil man på markedet købe friske artiskokker, men jeg tror, det bliver for besværligt for de fleste i Danmark, så jeg foreslår, at man bruger artiskokkerpå glas
Kikærter kogt med salt ( kan købes forkogte pådåse ). kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde på til det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag til med salt , peber og citron