Her er en rigtig spændende opskrift på minitærter med arti-skok og courgette. Artiskokken kan tilberedes på mange måder, men en klassiker er kogteartiskokker med smør og salt, eller en god urte-creme
Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grillede artiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
And - Artiskok - Kakao. Når det er kogt godt sammen slukkes for varmen. 2) Når polentagrøden er kogt godt sammen skal den puttes i en form og stilles på køl ca
fennikel, hvide asparges, grønne asparges, sukkerærter, persillerod, knoldselleri, ærteskud, artiskok, ramsløg, blegselleri, radisser, grønne bønner, porre, rødbede, savoykål etc… En kombination af disse grøntsager med lidt frugt der komplimenterer grøntsagerne (en bitter grøntsag opvejes af en sød frugt), en god marinade og lidt frø (fx sesamfrø), kan aldrig gå helt galt
Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennem vidunderlig ret og er med de super delikate artiskokker - efter min mening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig