Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grillede artiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
med rodbede dip og artiskok dip samt et glas Cava. Lavet på cognac og hvidvin med lidt rejer i bunden. På bordet startede vi med lidt hjemmebagt kuvertbrød og ciabatta
Efter mange gæt ramte vi artiskok - og præmien var fem små tebreve med hjem i tasken. Først fik vi Goi Cuon, (ferske forårsruller) medrejer, svinekød, omelet, nudler og asiatiske grøntsager, serveret med peanutsauce
antipasti (bruschetta med salami og rødkål, bruschetta medartiskok, mozzarella og tomat, zuccini rullet med ost, friterede artiskokkermed citron, babyartiskokker og cherrytomater mv
Ud over ovenfor beskrevne yndlings-udstiller, så var der selvfølgelig også en masse andre italienske madvarer, som man kunne sætte tænderne i, og vi endte da også op med, at komme hjem med pesto lavet på artiskokker, som blot skal ned i friskkogt pasta sammen med lidt pancetta, salsa på sorte trøfler samt en biodynamisk marmelade på citroner