det er kun artiskokhjerterne og stokkene (hvis altså artiskokkerne er friske – stokkene skal være helt hårde, ellers må de ud) der bruges til denne ret
suppleret med små søde ovnbagte cherrytomater eller grillede artiskokker. Vend friskhakket dild i ricottacremen og prøv dertil røget laks og rucola i stedet for parmaskinke og basilikum
Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Artiskok tapenade til 6 ruller. 5-6 artiskokhjerter hakkes i minihakker eller med stavblender med 2 spk olivenolie og lidt salt og peber. Mos et stykke varmrøget laks med 2 spk mayo, salt, peber, lidt hakket skalotteløg og lidt frisk hakket basilikum. Kan jo også laves som en slags luksus hapsere til madpakken… 5-6 artiskokhjerter
Jeg lavede en med kyllingebryst og artiskokker – og en med parmaskinke, oliven og pinjekerner. Og så masser af frisk basilikum og hjemmelavet chili/hvidløgsolie på dem begge