Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Artiskokken er skøn i sig selv som forret, på et tapasbord eller som til-behør til både fisk og kød. Artiskokken, er i mine øjne, både en meget smuk og lækker grøntsag
suppleret med små søde ovnbagte cherrytomater eller grillede artiskokker. Denne gang forsøgte jeg mig med en relativ enkel, tynd og hvid udgave - perfekt som forret eller snack
Artiskokscreme. En traditionel forret blev derfor erstattet af en blandet omgang snacks og dip. Blend artiskokkerne og bland dem med de andre ingredienser
Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
Og start fx et nyt liv mad-med lækre grillede artiskokker. tomater m feta og vanilje til forret. Hvis du har smagt de grillede artiskokker i Rom, ved du, hvad jeg snakker om
gås og artiskok/brie ned i kurven – og de røg så på menuen her til aften. Det er mig fysisk umuligt at gå ind i den forretning, uden at forlade den en halv times tid senere
Så blev det til endnu en forret, som jeg fandt her. Dræn artiskokhjerterne og vrid dem evt let i et hviskestykke - ikke for meget, mine blev lidt for tørre
med rodbede dip og artiskok dip samt et glas Cava. Forret. Forret. Lørdag aften stod på forældre besøg. Da vi var blevet gift i Juni måned var de en stor hjælp til at få dagen op at stå
Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennem vidunderlig ret og er med de super delikate artiskokker - efter min mening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig