Jeg legede medappelsinkage opskrift til cafe cobra og den her blev temmelig vellykket. Super fin balance mellem sødme og bitterhed, som jeg er helt vild med
I dag stod eftermiddagen på hygge med dejlige venner. Men her kommer den i varianten appelsinkage. Til den anledning havde jeg bagt en kage, som jeg fik opskriften på af min bedste, da jeg var sneet inde med hende i januar
Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Appelsinkagen er fyldt med smag fra de kogte heleappelsiner, kardemomme og mandlerne. Læg de hele vaskede appelsiner i en gryde og afdæk med koldt vand
Denne appelsinkagemed mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
Kog saft fra de to appelsiner og sukker sammen uden låg, til massen minder om en tynd sirup. En helt almindelig sandkage kan godt gå hen og blive en smule kedelig, men denne appelsinkage er et godt alternativ