Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen med sorbet
Chokolade ganachen går som en drøm til appelsinsorbeten. Pas på ikke at overdriv mængden, da det fede så let kan gå hen og overdøve den friske, fine appelsinsorbet
Du kan også rive skallen fra en appelsin eller citron i dejen. Eller det skulle da lige være, hvis den der tallerken med blondies med rabarber kunne få følgeskab af en rabarberis, sorbet måske
Jeg husker stadig, at jeg ofte i London har fået en is lavet med appelsin og rosmarin, hvilket er noget nær den mest ultimative is, jeg nogensinde har fået
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Den kan både laves tyk som sorbet og spises med ske, eller mere flydende og drikkes med sugerør. Der var derfor frossen mango i fryseren, plus frossen banan og appelsinjuice på køl
jordbær, hindbær, solbær eller appelsin). 1/2-1 liter sorbetis (alt kan bruges. Rul marcipanen ud til en tynd firkant mellem to store stykker bagepapir
Hak chokoladen helt fint i en blenderHæld vandet i en gryde og bland sukkeret iUnder svag varme smeltes sukkeret mens der røresBring det kog uden at røre og lad det koge to minTag gryden af varmen og hæld massen i blenderen mens den kørerBlend til chokoladen er smeltet og massen er glatHæld massen i en form som kan tåle at komme i fryserenLad det køle af og stil den så i fryseren i en timeKom så massen i blenderen igen og blend den smidigHæld massen tilbage i formen og stil den i fryseren i to timer til den sorbeten er stiv