Appelsin sorbet opskrifter

Appelsinsorbet med chokolade ganache

Appelsinsorbet med chokolade ganache

Chokolade ganachen går som en drøm til appelsinsorbeten. Pas på ikke at overdriv mængden, da det fede så let kan gå hen og overdøve den friske, fine appelsinsorbet
Appelsinsorbet med mango

Appelsinsorbet med mango

Selvom det ikke er sommer mere, fik jeg alligevel lyst til at smage sommeren igennem frisk appelsin og sød mango

FODMAP Does & Donts

Appelsiner, klementiner, modne bananer, kiwi, galiamelon, honningmelon, cantalopemelon, vindruer, citron, passionsfrugt, ananas, jordbær, blåbær, hindbær
Blondies med rabarber

Blondies med rabarber

Du kan også rive skallen fra en appelsin eller citron i dejen. Eller det skulle da lige være, hvis den der tallerken med blondies med rabarber kunne få følgeskab af en rabarberis, sorbet måske
Rubinbryllup på Ågård Kro...

Rubinbryllup på Ågård Kro...

Toast, Havtorn, Vanilje, Skovbær og Appelsin. Til dessert fik iscreme og sorbet på rad og række med knas
Berlin’s Best Ice Cream

Berlin’s Best Ice Cream

Jeg husker stadig, at jeg ofte i London har fået en is lavet med appelsin og rosmarin, hvilket er noget nær den mest ultimative is, jeg nogensinde har fået
Appelsinsorbet i ismaksine

Appelsinsorbet i ismaksine

Appelsinsorbet. Riv skalden af appelsinerne og kom det i en gryde sammen med vand og sukker. Brownien bliver serveret med tre slags sorbet

Mango/banan/appelsin smoothie

Den kan både laves tyk som sorbet og spises med ske, eller mere flydende og drikkes med sugerør. Der var derfor frossen mango i fryseren, plus frossen banan og appelsinjuice på køl

Choko-Mousse m/mynte & jordbær

 Riv skallen fra en halv appelsin (ca. Jordbær sorbet. sammen med appelsinsaft, appelsinskal, og de hakkede mynteblade

Chokoladesorbet

Hak chokoladen helt fint i en blenderHæld vandet i en gryde og bland sukkeret iUnder svag varme smeltes sukkeret mens der røresBring det kog uden at røre og lad det koge to minTag gryden af varmen og hæld massen i blenderen mens den kørerBlend til chokoladen er smeltet og massen er glatHæld massen i en form som kan tåle at komme i fryserenLad det køle af og stil den så i fryseren i en timeKom så massen i blenderen igen og blend den smidigHæld massen tilbage i formen og stil den i fryseren i to timer til den sorbeten er stiv