Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (også kaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
(det siger min hukommelse ihvertfald) – I ved, de der bløde småkager, medchokolade på bunden. Jeg elsker at lege med ordene og kombinere dem på alle mulige måder
I flere år har jeg bagt citronsmåkagermed karamelfyld til hende, fordi jeg véd, at det er hendes yndlingssmåkager, og at de går lige i hjertet på hende
Husk altid at holde øje medsmåkager, de det pludseligt kan gå hurtigt. Da jeg var barn, lavede min mor ofte pomeransstænger til jul, som jeg syntes var nogle af de lækreste og fineste julesmåkager, der fandtes
Her tænker jeg at lave diamant-formet småkager til dem med citronskal og vanilje. Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Også disse Dadelkugler medappelsin, peanutbutter og mørk chokolade hittede. En anden juleopskrift var disse Sunde chewy julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve
De er sprøde, lækre og med en smag af chokolade og appelsin. Et twist af appelsin og de er altså blevet lækre og bedst af alt så er det ikke decideret en julesmåkage, men en småkage som går godt året rundt
Den jeg laver her er medappelsin, men der findes også nogle medchokolade eller andre lækkerier i. Tilsæt appelsinsaft og revet appelsinskal, cremefraiche og olie
De smager lækkert af appelsin og med en chokoladebund som fuldføre det. medappelsinsmag) til pyntStart med at ælte marcipan og smør sammen medappelsinskal og saft (brug k-spade, hvis du bruger røremaskine)