Og du kan helt sikkert også bruge andre citrusfrugter som appelsin eller lime i stedet for citron. På bananvafler / Cheesecake / Pannacotta med karamel / Swirled i en islagkage med browniebund / Smurt mellem pandekagelagkage–bunde eller traditionelt med scones og flødeskum som i England
Cremen af appelsin, og er egentligt lavet med inspiration i en raw pannacotta som vi har lavet før. Appelsinfyld (lidt tilovers)1,3 dl cashewnødder, udblødt i 25 minutterSaften af 1,5 appelsin3 spsk kokosolie2 spsk agavesirup10 dråber appelsin essensDet hele blendes til en cremet masse, denne stivner ved nedkøling pga. 10 dråber appelsin
Pres saften af resterne og hæld den over appelsinfileterne. 3) Riv appelsinskallen fint og rør den i mælken sammen med yoghurten. 5) Skær resten af skallen af appelsinen og skær fileterne fri. 6) Ved servering pyntes med appelsinfileter, mandler og evt