Jeg tog derfor en lille pose med hjem og gik i gang med at lave et par glas mirabelle marmelade. En dejlig sød og syrlig marmelade, som smager skønt på et stykke franskbrød
Rør herefter marmelade og juice i dejen. Du kan blive afhængig af denne appelsinkage. Jeg legede med appelsinkage opskrift til cafe cobra og den her blev temmelig vellykket
I den oprindelige opskrift, bruges der appelsinmarmelade men det kan jeg ikke lide pga. Kagen består af en bagt chokolade mousse i bunden, et lag abrikos marmelade( eller i dette tilfælde karamelsauce), og er derefter toppet med chokolade mousse
Hvis du ønsker lidt smagsvariation, kan du tilføje lidt citron eller appelsin til marmeladen. Det blev til en enorm portion, så jeg valgte at dele den op og lave en lille portion marmelade af den ene del
På min egen kagefavoritliste kommer der ganske vist mange kager inden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt til hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret til kagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, men den fik nu ros med på vejen alligevel
Det kan være du også har lyst til at prøve min opskrift på Dessertkage med appelsin og hindbær. frugtkompot, marmelade eller pocherede frugter – det må man gerne selv vurdere
revet skal fra 1/2 øko citron eller appelsin. Server med marmelade, sirup, eller andet lækkert 4 stk. Risengrød, juletid og december passer utroligt fint sammen
Bare ét lille havtorn-bær indeholder ligeså mange c-vitaminer, som én hel appelsin. Alt fra saft, marmelade til sirup og disse lækre havtorn-flager, som går under "raw", da de kun er opvarmet til 41grader, for at opretholde deres vitaminindhold
lige penslet med smeltet abrikos/appelsinmarmelade. Dag 1 - lave skumfyldet og kom på bundene. Kom vand, citronsaft, sukker (inkl glucosesukkeret) og vanillekorn i en gryde
Det er en dejlig blød krydret kage og jeg kan huske vi nogle gange skar den i skiver og kom dem i brødristeren og så kom der appelsinmarmelade på eller et ordentlig lag tandsmør på Det kan varmt anbefales