Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet i ovnen i en halv times tid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
Auberginesalat med tomat og mozarellaChokolademousse med mandelcroquant Glutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Indisk flødestuvet spinat med kartofler Glutenfri muffinsHvad betyder mad og sundhed for dig
Lidt revet appelsinskal. SeitAND med fløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag med medfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)
Denne gang har jeg tilsat lidt revet appelsin samt saft og det giver et dejligt pift til suppen. Æble i tern eller granatæblekerner med lidt appelsinsaft
Skyl og skræl den gule skal af appelsin og citron – gem noget af skallen. Server nye kartofler med persilledrys og herlig Mormorsalat til den grillede kylling
Porchettaen smager dejligt til fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
Brunchbrættet består af et glas yoghurt med appelsinmarmelade, yoghurt og mysli. Derudover var der avocadocreme med pico de gallo (tomatsalsa), mojo med søde kartofler, en vegansk nutella med nødder og havsalt + ristet ølandshvedebrød