Appelsin honning opskrifter

Bakt rabarbra med honning og appelsin

Bakt rabarbra med honning og appelsin

Hell over honning, saft og finrevet zest (det gule fra skallet) fra appelsinen. 4 spiseskjeer flytende honning (jeg brukte akasie). Zest og saft fra 1 appelsin. 4 spiseskjeer flytende honning (jeg brukte akasie). Zest og saft fra 1 appelsin
Salat af hvidkål, appelsin, nødder og frisk chili

Salat af hvidkål, appelsin, nødder og frisk chili

græskarkerner, og appelsinerne kan erstattes af æbler. 2 appelsiner, skrællet og skåret i små tern. 1 spsk akaciehonning. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 2 appelsiner. 1 spsk akaciehonning
Lammetagine med honning og grønt

Lammetagine med honning og grønt

Tilsæt honning og revet appelsinskal. Riv skallen af appelsinen. Jeg er vild med honning og bruger det ofte i madlavning
Salat med hvidkål og appelsin

Salat med hvidkål og appelsin

Rør en marinade af olie, eddike og honning og hæld den over salaten. Skræl appelsinen, del den i både, og skær derefter bådene i mindre stykker
Dessert med kanelmarineret appelsin

Dessert med kanelmarineret appelsin

Drys appelsinfileter og saft med kanel, dryp med honningen og rør det hele sammen. Appelsiner er vinterens bedste frugt
Rødkålssalat med appelsin og æbler

Rødkålssalat med appelsin og æbler

Tilsæt honning, olie og hvidvinseddike, og smag til med salt. Skær skrællen af appelsinerne, halver dem, og skær dem i skiver
Havtorn smoothie med appelsin

Havtorn smoothie med appelsin

Dette er en syrlig smoothie, hvilket er dejlig forfriskende og smagfuldt, men ikke for syrlig, da honningen og den modne banan afbalancere smagen med lidt sødme
Spidskålssalat med appelsin

Spidskålssalat med appelsin

Tilsæt honning, citronsaft, salt og peber. Bland spidskål, appelsiner, æble og rosiner sammen. Pres saften af den ½ appelsin
Salat med gulerødder og appelsin

Salat med gulerødder og appelsin

Pisk en dressing af honning, olie og appelsinsaft i en stor skål og smag den til med salt og peber. Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne og skær kødet i tynde skiver