S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
græskarkerner, og appelsinerne kan erstattes af æbler. 2 appelsiner, skrællet og skåret i små tern. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 2 appelsiner
2 appelsiner, skåret i både, som deles i 3. 4) Bland balsamicoeddike, frugtsaft, sennep, olivenolie til en dressing og smag til med lidt salt. 6) Bland salat og dressing, skær mørbraden ud i skiver og portionsanret 4 personer. 2 appelsiner
Men jeg har dog alligevel givet den mit eget twist og vendt det hele i en cremet tahin-appelsindressing, og det gør den kun endnu mere lækker, cremet og nøddeagtig
Dressing. Bland spidskål, appelsiner, æble og rosiner sammen. Dressing. Pres saften af den ½ appelsin. Bland spidskål, appelsiner, æble og rosiner sammen