Saften fra en halv appelsin. Det er en rigtig fed chokoladekagemed et kokosglasur ovenpå. Du tilfører din krop en masse energi den skal arbejde med, men får ikke ret meget ud af det
Saften fra ½ appelsin. Opskriften til den "sunde chokolade" kommer fra, da jeg lavede min sunde version på en traditionel chokoladekage "Den du ved nok
Lækker chokoladekagemedappelsinsirup. Til slut er lavet en orangesirup med hele stykker appelsin, som er hældt over kagen umiddeltbart efter den er kommet ud af ovnen
Lækker chokoladekagemedappelsinsirup. Til slut er lavet en orangesirup med hele stykker appelsin, som er hældt over kagen umiddeltbart efter den er kommet ud af ovnen
Smelt margarinen og rør det i æggesnapsen medappelsinsaft - og skal samt mælk. kogendevand. Jeg har længe ville lave romkugler af en kagerest, men der er generelt ikke rester af kage herhjemme, da vi ofte har kageglade gæster på besøg eller Tommi tager det med på arbejde
Hakket chokoladeHakket nødderØkologisk appelsin/lime/citron skal og/eller saftNæste gang jeg laver den, eksperimentere jeg med mindre smør og SØD i stedet for al sukkeret
Pres appelsinen. Sigt kakaopulveret i sammen med sirup. vegetabilsk mælk – fx havre-, ris-, soja-, hirse-, kokosmælk eller blot vandSmelt kakaosmørret på lav varme
Desuden giver skallen fra appelsinen et ekstra pift. Chokoladekage uden mel og erstattet af bønner, hitter lige nu, og denne opskrift på muffins er virkelig lækker