Jeg har forsøgt at lave den lidt julet med marcipan og appelsin. Birkeskage dækket med med hvid chokolade creme eller mousse som nogen måske vil kalde det
Kom saften fra appelsinen ned i en lille gryde og lun det op. Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolademousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
I den oprindelige opskrift, bruges der appelsin marmelade men det kan jeg ikke lide pga. Gateau Marcel er egentlig bare en bagt chokolademousse, hvor man bruger den samme mousse til hele kagen, så den er vanvittigt let at lave
fylden er appelsinmousse og hvid chokolademousse. bunde under den hvide chokolademoussen er smurt med brombær marmelade og så frisk hindbær, jordbær og blåbær oven på mousse
Sådan helt klassisk, så smører man jo appelsin ud på den bagte kage, inden man hælder moussen på. Vend flødeskummet ud i chokolademoussen og hæld den over kagen
Passionsfrugt/ AppelsinMousse. Chokolade Ganache. I denne opskrift er det mousserne der tager længst tid, så det første der skal gøre er at få lavet dem
Lagkage med appelsinmousse, hasselnøddekrokant og mælkechokoladeganache. Men, hvis du ikke lige drømmer om bær og flødeskum, men derimod er mere til let syrlig appelsinsmag, lidt knas og cremet mælkechokolade, jamen, så synes jeg at du skal prøve denne her opskrift