Hak nu ansjoserne og tilsæt dem. 3 ansjosfillet af god kvalitet. Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud
Jeg hader ansjoser, men de smager skønt i salsa verde. Sæt ansjoserne til afdrypning. Skyl persille og basilikum grundigtHak nu ansjoser, hvidløg, persille, basilikum og kapers meget fint – du kan godt bruge en foodprocessor eller minihakker, men oftest bliver grøntsagerne nærmest mast og revet i stykker i en minihakker
Kør lever, spæk, ansjosfileter og løg igennem kødhakkeren to gange – vil du have en grovhakket version, så nøjes du med én gang, men jeg kan bedst lide en fin versiom
Ikke et vondt ord om svenske kjøttboller i fløtesaus altså, men jeg må innrømme at sitron, ansjos og kapers gjorde disse kjøttbollene til en mer interessant opplevelse enn den gjennomsnittlige kjøttbollen
samt alle ansjoserne og blend videre. 4 ansjosfileter i olie (smager ikke af fisk – smager bare rigtig godt). 4 ansjosfileter i olie (smager ikke af fisk – smager bare rigtig godt)
Ansjoserne kan undlades, men de giver en rigtig god salte smag til dressingen. Er du helt afvisende over for ansjoser, kan du eventuel prøve med kapers, som også tilføre den salte smag
Bagna Cauda er en italiensk ansjosdip – nærmere bestemt fra Piemonte. Hvis du allerede nu ”bladrer” videre, fordi der står ’ansjos’, så snyder du altså dig selv for en skøn smagsoplevelse