Andesteg stegetid opskrifter

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Lad indmaden simre undre låg ved svag varme i hele andestegensstegetid. Langsomt simres der den lækreste andestegssauce frem
Juleinspiration: Peking and med danske kartofler

Juleinspiration: Peking and med danske kartofler

Og her er andestegen den foretrukne spise på juleaften for langt de fleste danskere. Årsagen til dette er at anden allerede har været udsat for varme samt at skindet og kødet er blevet skilt fra hinanden hvilket vil gøre det lettere for varmen at gennemstrømme anden hvilket reducerer stegetiden

Andesteg

Stegetiden er ca. Husk frosne ænder skal tø op 2 døgn i køleskab, helst anbragt i en bakke så kødsaften opsamles og ikke drypper på andre madvarer

Opskrift på langtidsstegt andesteg

Stegetiden afhænger af størrelsen [. ]Opskrift på langtidsstegt andesteg is a post from. Tænd for ovnen og indstil den til 130°C