Andelår stegt i ovn opskrifter

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Læg lårene i et ovnfast fad, hæld resten af krydderblandingen over og sæt fadet i en kold ovn. Vi lavede andelåri lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Andelår

Andelår

Her ses anden efter stegning på panden, klar tilovnen. Disseandelår blev skåret med en kniv (små linjer, ikke for dybe) og groft salt blev gnedet ovenpå og ned irillerne
Langtidsstegte andelår i Römertopf

Langtidsstegte andelår i Römertopf

Læg låget på og stil Römertopfen i en kold ovn. Langtidsstegteandelår med rosmarin. Jeg nåede desværre ikke at få taget billederne af maden i Römertopfen før det hele var væk
Langtids braiserede Andelår

Langtids braiserede Andelår

Og super nemt ovenikøbet – passede jo sig selv iovnen mens jeg lavede andet . Denne opskrift er set hos omkring mortens aften sidste år