Andelår ovn opskrifter

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Læg lårene i et ovnfast fad, hæld resten af krydderblandingen over og sæt fadet i en kold ovn. Vi lavede andelår i lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Ugens madplan uge 18

Ugens madplan uge 18

Andelår i ovn og ratatouille. Nu sidder du nok og tænker. nåede de alt det i sidste uge, og fik de overhovedet noget at spise
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Men det kan også lages av andelår -og da gjerne confiterte andelår. Andeconfit er andelår som er kokt i sitt eget fett over lang tid, slik at det blir usedvanlig mørt og smakfullt
Andelår og Kartofler i Ovn

Andelår og Kartofler i Ovn

Steg andelårene på skindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer. 2 andelår. Drys med salt, peber og timian og sæt i ovnen 1 time ved 200 grader. 2 andelår
Andelår

Andelår

Her ses anden efter stegning på panden, klar til ovnen. Disse andelår blev skåret med en kniv (små linjer, ikke for dybe) og groft salt blev gnedet ovenpå og ned i rillerne
Langtidsstegte andelår i Römertopf

Langtidsstegte andelår i Römertopf

Læg låget på og stil Römertopfen i en kold ovn. Langtidsstegte andelår med rosmarin. 6 andelår. Server andelårene i Römertopfen med kartoffelmos, saucen og en god rødkålssalat 6 andelår
Langtids braiserede Andelår

Langtids braiserede Andelår

Og super nemt ovenikøbet – passede jo sig selv i ovnen mens jeg lavede andet . Havde 2 stk andelår på frys og lavvande i madkassen så det passede jo fint. 2 stk frosne berberi andelår. Sæt i ovn 2 timer på 150 grader varmluft
Ugens indlæg uge 47

Ugens indlæg uge 47

Andelår i ovn. (Gør andelår klar). Ovnbagt laks og rodfrugtfad. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet