Læg lårene i et ovnfast fad, hæld resten af krydderblandingen over og sæt fadet i en kold ovn. Vi lavede andelår i lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Andeconfit er andelår som er kokt i andefett i mange timer -og etterstekes i stekeovn. Hvis du vil ha sprøtt skinn så steker du dem kjapt under grillelementet i stekeovnen
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Men det kan også lages av andelår -og da gjerne confiterte andelår. Andeconfit er andelår som er kokt i sitt eget fett over lang tid, slik at det blir usedvanlig mørt og smakfullt
Steg andelårene på skindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer. 2 andelår. Drys med salt, peber og timian og sæt i ovnen 1 time ved 200 grader. 2 andelår
Her ses anden efter stegning på panden, klar til ovnen. Disse andelår blev skåret med en kniv (små linjer, ikke for dybe) og groft salt blev gnedet ovenpå og ned i rillerne
Læg låget på og stil Römertopfen i en kold ovn. Langtidsstegte andelår med rosmarin. 6 andelår. Server andelårene i Römertopfen med kartoffelmos, saucen og en god rødkålssalat 6 andelår
Og super nemt ovenikøbet – passede jo sig selv i ovnen mens jeg lavede andet . Havde 2 stk andelår på frys og lavvande i madkassen så det passede jo fint. 2 stk frosne berberi andelår. Sæt i ovn 2 timer på 150 grader varmluft
Andelår i ovn. (Gør andelår klar). Ovnbagt laks og rodfrugtfad. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet
Læg dem på bagepapir i et lag og bag dem møre i ovnen sammen med andelårene i ca. Andelår og kinakål. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i en kold ovn