Andelår ovnen opskrifter

Confiterede andelår

Confiterede andelår

Tag andelårene ud af posen, læg dem i et ildfast fad og smid dem under ovnens grill til skindet er sprødt
Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

Andelår. Andelår. 4 andelår. 4) Tilsæt andesky fra andelårerne i ovnen. 2) Gnid andelårerne godt i olivenolie, salt og peber. 3) Steg andelårerne i ovnen i ca. 4) Lad lårerne hvile i 5-10 minutter, når de er færdige i ovnen. 40 minutter i ovnen ved 200 grader. 7) Tag kartoffelmedaljerne ud af ovnen og drys med fintrevet parmasan. Servèr andelårerne sammen med kartoffelmedaljer, sauce og varme honningglaserede brombær 4 personer. 4 andelår
Andelår med varm ris salat

Andelår med varm ris salat

Sett pannen i ovnen å la steke i ca en time, kjøttet skal løsne fra benet om du stikker en kniv forsiktig inn
Sprøde andebryster i ovnen

Sprøde andebryster i ovnen

Andesteg hører sig julen til, men i løbet af året kan man jo sagtens tilberede andebryst og andelår uden det bliver alt for julet…
12. december Andelår

12. december Andelår

Stil fadet i ovnen og. Andelår med svesker og. Læg andelårerne med skindsiden nedad. 4 andelår. ovnen på 160 grader. 4 andelår
Confit de canard

Confit de canard

Og da der er er rigtig mange andelår til overs efter julens salg af bryster og "bryststeg" kan man ofte få dem for en slik
Mortens Aften på forskud

Mortens Aften på forskud

Så nu er der ikke mere and, men har istedet et glas fyldt med fedt stående i køleskabet, så jeg skal vist have confiteret et par andelår
Æggekage...en rigtig proteinbombe!

Æggekage...en rigtig proteinbombe!

Endvidere skal der vist også en omgang confiterede andelår i kurven, da de lyder lækre og er i en overkommelig prisklasse
Anderilette

Anderilette

2 andeskrog med kødrester (eller 3 andelår)1 løg2 gulerødder1 spsk saltpeber (kan undværes)1 dusk timian, eller 2 tsk tørret. 2 andeskrog med kødrester (eller 3 andelår)
Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Så juleaften fik hun et andelår ved navn ‘julekylling’, og så gled det ned uden problemer. Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet i ovnen i en halv times tid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
Andeskiver

Andeskiver

2 konfiterede andelår (kan købes på dåse i f. eks SuperBest, eller specialbutikker)1 bdt purløg1 madæble (i hvert fald et æble der er lidt sødt i det)1 fed hvidløg3 skalotteløg2 spsk grov sennepÆblecidereddikeSalt & peberAndefedt fra stegningenDe 2 andelår lægges på en bageplade med bagepapir, og steges i ovnen på 200 grader i 20 min. 2 andelår
Pulled duck

Pulled duck

4 andelår. Kom krydrede andelår i en udblødt Römertopft sammen med hvidvin og kom dem i ovnen ved 150 grader i 5-6 timer. 4 andelår