Andelår. Andelår. 4 andelår. 4) Tilsæt andesky fra andelårerne i ovnen. 2) Gnid andelårerne godt i olivenolie, salt og peber. 3) Steg andelårerne i ovnen i ca. 4) Lad lårerne hvile i 5-10 minutter, når de er færdige i ovnen. 40 minutter i ovnen ved 200 grader. 7) Tag kartoffelmedaljerne ud af ovnen og drys med fintrevet parmasan. Servèr andelårerne sammen med kartoffelmedaljer, sauce og varme honningglaserede brombær 4 personer. 4 andelår
Det lønner seg å sette andelårene lenger opp i ovnen, rett under grillelementet. Andelår. Oppbevar potetene i ovnen sammen med andelårene til resten er klart til servering
Så juleaften fik hun et andelår ved navn ‘julekylling’, og så gled det ned uden problemer. Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet i ovnen i en halv times tid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
2 konfiterede andelår (kan købes på dåse i f. eks SuperBest, eller specialbutikker)1 bdt purløg1 madæble (i hvert fald et æble der er lidt sødt i det)1 fed hvidløg3 skalotteløg2 spsk grov sennepÆblecidereddikeSalt & peberAndefedt fra stegningenDe 2 andelår lægges på en bageplade med bagepapir, og steges i ovnen på 200 grader i 20 min. 2 andelår
2 confiterede andelår (opskrift her). Form boller af dejen, pensl dem med det sidste æg og smid dem i ovnen ved 200 grader i omkring 12 minutter alt efter størrelse