Andelår i ovn opskrifter

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Læg lårene i et ovnfast fad, hæld resten af krydderblandingen over og sæt fadet i en kold ovn. Vi lavede andelåri lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Sprøde andelår med ovnbagte rosenkål

Sprøde andelår med ovnbagte rosenkål

Sådan gik det med de sprøde andelår du får opskriften på her. Nogle dage så har jeg egentligikke så meget overskud, men jeg er heldig nok til at have tøet noget op
Ugens madplan uge 18

Ugens madplan uge 18

Andelåriovn og ratatouille. Nu sidder du nok og tænker. nåede de alt det isidste uge, og fik de overhovedet noget at spise
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Men det kan også lages av andelår -og da gjerne confiterteandelår. Pekingand lages tradisjonelt med hel and
Andelår og Kartofler i Ovn

Andelår og Kartofler i Ovn

Steg andelåreneskindsiden på en tør pande til de tager farve. Fordel dem rundt om andelårene. Jeg elsker Nigella Lawson for hendes totale overgivelsetil smag og velvære og dermed ligegyldighed overfor fedtindhold, sukkerindhold og andre sundshedsfremmende aspekter af maden
Andelår

Andelår

Her ses anden efter stegning på panden, klar tilovnen. Disseandelår blev skåret med en kniv (små linjer, ikke for dybe) og groft salt blev gnedet ovenpå og ned irillerne
Langtidsstegte andelår i Römertopf

Langtidsstegte andelår i Römertopf

Læg låget på og stil Römertopfen i en kold ovn. Langtidsstegteandelår med rosmarin. Jeg nåede desværre ikke at få taget billederne af maden i Römertopfen før det hele var væk
Langtids braiserede Andelår

Langtids braiserede Andelår

Og super nemt ovenikøbet – passede jo sig selv iovnen mens jeg lavede andet . Denne opskrift er set hos omkring mortens aften sidste år
Ugens indlæg uge 47

Ugens indlæg uge 47

Andelåriovn. (Gør andelår klar). Ovnbagt laks og rodfrugtfad. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet