Andebryster tilbehør opskrifter

Andebryst

Andebryst

Tilbehør til stegt andebryst. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Rids skindet på andebrysterne og krydr med salt og peber. Og hvor low carb den rent faktisk er med al den frugt kan man så diskutere, men jeg kalder den low carb, når der ikke er et tilbehør i form af ris, pasta, kartofler eller lignende
Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Andebryst kan spises med mange forskellige slags tilbehør – men det har var en en favorit. Super mørt og lækkert fjerkræ, med et minimum af tilberedning
Blommechutney

Blommechutney

Chutney er velegnet som tilbehør ikke blot til kød og kold skinke, men også til stegt fisk eller ost
Rødkålssalat med granatæble

Rødkålssalat med granatæble

Salaten stod jeg for og det blev denne rødkålssalat med granatæble, som vi også fik som tilbehør juleaften
Grov æblekompot med ingefær

Grov æblekompot med ingefær

Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks. 2 – 3 kviste friske timianTilbehør
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid
Paleo madplan uge 33

Paleo madplan uge 33

Grøntsagerne/tilbehøret skal være som denne ret. Madplanerne er tilbage. Ligesom hverdagen - der venter lige rundt om hjørnet
Paleolivets Madplan uge 27

Paleolivets Madplan uge 27

Jeg elsker nemlig bare den ret OG vi har nogle andebryster i fryseren, som jeg nu husker at tage op, fordi det står på madplanen
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Fløtegratinerte poteter er godt tilbehør til denne retten, den bløte konsistensen gjør at retten. Kan brukes rå, stekt, kokt og tilbehøret kan varieres i det uendelige
Rosastegt and med granatæblesalat

Rosastegt and med granatæblesalat

Det er virkelig lækkert og passer især godt til andebrysternes kraftige smag. Du kan også vælge at lave lidt ekstra tilbehør og så har du hurtigt menuen til en rødvinsaften med vennerne