Lige inden servering pisker du lidt kolde smørtern i, så du får en flot, blank sauce. Andebrysternes skind ridses ned til – ikke ned i – kødet, gnides med salt og lidt olivenolie
Rødvinssauce til andebryst, culotte, roastbeef eller mørbrad. stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Endvidere forestiller jeg mig, at den basilikumcreme jeg i onsdags lavede som "sauce" til de fyldte andebryster og hasselbackkartofler, da blogger-rockerne var her, ville gå ganske godt til denne lille yndige tærte/æggekage
Stegt Andebryst. teriaki sauce. andebryst. sursød chilisauce. rengør og puds andebrysterne til, bland alle de øvrige ingredienser godt sammen i en skål og pensle andebrysterne godt på begge sidder inden de brunes godt af på skindsiden i en pande der kan tåle at gå i ovnen
Andebryst med sprød filodej, pære, salat. Reduceret sauce på rødvin og creme de cassisHæld vinen i en gryde med brun farin, creme de cassis, kalvebouillon, salt og peber
N. y. d. e. r. a. t. l. v. æ. k. m. ,. s. o. p. n. D. f. u. i. g. å. h. j. ø. -. H. z. b. 4. K. 2. B. S. c. 3. 1. /. M. 6. P. A. R. L. 5. '. J. (. ). G. T. I. 8. E. V
Og vola – vil påstå man kan kalde det SAUCE. Andebrysterne ligges i en skål og marinaden hældes over. I bunden af fadet du har stegt andebrysterne i, ligger nu en himmelsk sky – jævn den lidt