Når alle grøntsagerne er påpanden tilsættes ingefær og hvidløg og svits hurtigt. I aften står menuen påandebryst, hvilket ikke umiddelbart er min favorit, men jeg har en kæreste som helt tosset med and
Brun smør på en pande og brun andebrysternepå skindsiden. Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle. 3 Berberiandebryster a´ 200 gr. Steg andebrysterne ved 200 grader i 25 min. Tag fadet ud, og lad andebrysterne hvile i 10 - 15 min. Du kan se opskrift på brunede kartofler og halve æbler med gele´ 3 Berberiandebryster a´ 200 gr salt, peber
varme, smider lidt smagsneutral olie på og kyler den derpå med skindsiden ned. I mens varmer du smørret langsomt op i en pande til der danne bundfald, og smørret bruner
Læg andebrystetpå en kold pande med skindet nedad, og panden op til middelvarme. Her serveres andebrystetpå en sprød og frisk grønkålssalat med hasselbacke søde kartofler
Brunes af på en pande og steges færdig i ovnen til de har en flot rosa farve i midten. Rosastegt andebryst anrette på lækre kartofler, ristede grønne asparges og bagte blommer
Rids skindet påandebrystet, og læg det på en kold pande. Skru op for varmen, og når skindet er sprødt og gyldent vender du brystet om og steger det færdig på den anden side
Hæld lidt andefedt på en pande og steg løg uden at det tager farve i nogle minutter. Skær andebrysterne i tykke skiver og server med dahl, et drys hakket koriander og mangochutney
Opvarm en pande ved jævn varme og smid smør og olie på. Fuld skrald på varmen efterfølgende, og når skindet er sprødt og gyldent vender du brystet om, skruer ned til jævn varme
Brunes af på en pande og steges færdig i ovnen til de har en flot rosa farve i midten. Rosastegt andebryst anrette på lækre kartofler, ristede grønne asparges og bagte blommer
Steg det i brunet smør på en pande , et par min på begge sider. Rids brystet og gnid godt med salt på. Varm panden godt op med olie og kom kålen og squashen på
Brun skindet godt på en pande som kan gå i ovnen. Julen sig nærmer og julens ingredienser kan jo bruges på mange måder, her i en sund udgave med stegt andebryst i ovn og grønkåls/perlespelt salat