Andebryst går godt til salat, wok, wraps, pita og burgere. Det var til en omgang wok. Andesteg hører sig julen til, men i løbet af året kan man jo sagtens tilberedeandebryst og andelår uden det bliver alt for julet…
Server iwokken eller et stort fad, placer andebrysterne der er skåret i tynde skiver ovenpå nudlerne, tilsidst fordeles grofthakket forårsløg og chili over retten
Vigtigtikke at tørstege andebrystet, sværene fik også lidtrigeligt, og de smagte ikke af så meget. Retten indeholder ud over and og ris, også forårsløg, hvidløg, wokblanding, æg, soja og krydderier
Hivskindet af andebrystet – læg blot et lillesniti den ene ende, så er det ret nemt at “flå” af. Opvarm andefedtet i en wok og smid anden i, som er skåret i helt tynde skiver
Andebryst. Her forleden aften lavede Anders Wok med And, en ret han altid laver tilperfektion. Hans "hemmelighed" er, at han steger grønsagerne hver for sig (hvis man steger det hele samlet kan det sagtens gå hen og blive smattet)
Wok med appelsin. PrintThis Post. Vi bruger ofte en rest labskovs, en rest kylling, en rest oksekød eller en rest alt muligttil at lave forårsruller af