Dette er en "mullefikation" af opskriften på en "Ananaskage på hovedet", som jeg så i magasinet BoligLiv - her er opskriften taget fra bogen Kaffe og kage
Så er der frugtkage på bloggen og en af dem jeg sjælendt laver. En upside-down-kage med ananas. Det er godt nok slet ikke sæson for denne frugt eller andet sommerligt, meeeeenn jeg endte, af en eller anden årsag, med en masse ananas og det skulle bestemt ikke gå til spilde
Ananaskage. Kagen kan bages med friske ananas eller konserves, skåret i små stykker. Grunddejen kan også bruges til appelsinkage eller hvilke frugter man nu bedst synes om
Se flere sunde og slankende opskrifter på kager og desserter her . 1. Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps, bland med ananassaft og vend forsigtigt hvedemel og bagepulver i
Roer foerst sukkeret sammen med margarinen enten med en haandmixer eller koekkenmaskine. Derefter tilsaettes et aeg ad gangen, og der roeres godt ind imellem