Opskriften har jeg fra AmosStoreBagebog 3 "året rundt". Gulerodsbrud (14store boller). 1 kg hvedemel. Ca 51/2 dl lunkent vand. 15 g salt. 150 g solsikkekerner. 4 revne mellemstore gulerødder. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14store boller. 1 kg hvedemel. Ca 51/2 dl lunkent vand. 15 g salt. 150 g solsikkekerner. 4 revne mellemstore gulerødder
Opskriften fandt jeg i Amo'sbagebog nr. 2 (Den StoreBagebog 2). 2 store brød270 g. gær1 tsk. olivenolie1 spsk. Herefter slåes dejen ned i to lige store brød, som formes og placeres på bageplader med bagepapir på (jeg brugte 2 bageplader, da brødene fylder ret meget allerede inden hævningen). (varmluft 180 grader)Jeg siger jer endnu en gang, at dette brød er virkelig virkelig lækkert. 2 store brød. 1 tsk salt. 1 spsk honning. 180 g
- Det skal siges at man sagtens kan lave lidt flere boller, da de ellers bliver ret store. Lavet i anledning af, at en ung dame fylder 1 måned i dag. Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke. 1 æg. 2 1/4 dl vand. 11/2 tsk salt. 100 g blåbær. Rør/ælt dejen i 5-10 min og stil den til hævning i ca 1 time. Del nu dejen i 12 dele, som rulles til boller og vendes i mel inden de sættes på en bageplade. 1 æg. 2 1/4 dl vand. 11/2 tsk salt. 100 g blåbær
Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. 8-10stk. - 170 g Rugmel. - 1 tsk. - 1 spsk. 1. 2 timer eller 1 time ved køkkentemperatur. Del dejen i 2 stykker, del derefter hvert stykke i 5 lige store stykker. Udrul derefter de 10 stykker. Pensl med et sammenpisket æg og bag ved 190 grader varmluft i ca. 15-20 minutter. - 1 Løg, finthakket. 1. 170 g Rugmel. 1 tsk Salt. 1 spsk Olie. 1 Løg, finthakket
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den storebagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 100 g Brun farin. - 1 Æg. - 150 g hakket Daim. - 1 tsk Natron. 1. 100 g. 1 Æg. 150 g. 1 tsk Natron
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den StoreBagebog 3, Året Rundt”. 125 g brun farin eller rørsukker. 100 g finthakkede mandler. 125 g sukker. 12 min. ved 175 grader midt i en forvarmet ovn (varmluft 160 grader). 15 min. Bag yderligere 15 min. 125 g brun farin eller rørsukker. 100 g finthakkede mandler. 125 g sukker
150 kr i Imerco for en stort, rund støbejernsgryde på 21 cm med plads til 2,8 liter. Da jeg købte den inde i Imerco, fik jeg af vide af den søde ekspedient, at sådan en gryde skal være 100% tør, inden den sættes tilbage i skabet. Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo'sstorebagebog 5. 10 g gær. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm. Lad det hæve i 1 time og 15 minutter ca. Læg dejen i en skål smurt med olie og lad den efterhæve lunt i 1 time. 21 cm med plads til. 10 g gær. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke den store ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks
Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO'sBagebog no. Første projekt vi havde på menuen var disse lækre morgenstykker fra AMO's egen opskriftskonceptproduktion
Den Store Fødselsdags Bagebog fra Amo. Børnenes Store Kogebog af Katrine Klinken. Jeg håber, I har fået lidt inspiration til jeres næste bagebogsindkøb
Jeg fandt en opskrift i AMO's Den storebagebog 3 og brugte den som inspiration, men jeg har ændret en del i opskriften ved blandt andet at tilføje fuldkorn og skinke. Grove Pizzaboller, 16 stk. vand1½ tsk. salt1½ tsk. bagepulver100 g. hvedemel175 g. revet ost 13 %200 g. skinkestrimler1 dåse koncentreret tomatpure (140 g. )1 tsk. 1. Del dejen i 16, form til boller og læg på 2 bageplader. Bag bollerne 10-12 min ved 225 grader. 1½ tsk. 1½ tsk. 100 g. 175 g. 1 dåse koncentreret tomatpure. 140 g. 1 tsk salt
Opskriften på chokoladekagen har jeg fra Amos den store fødselsdags bagebog. 300 g smør300 g sukker5 æg1 dl mælk300 g hvedemel100 g kakao2 tsk bagepulverSolbærmarmeladeFrosting. 1/2 l piskefløde4 spsk lakridspulver Forvarm ovnen til 170 grader. Bag kagen i 1 time. 1 dl mælk. 100 g. 1/2 l piskefløde. 170 g
Opskriften er fra Amosstorebagebog 3, og er super nem. 225 g Amo Hvedemel. 100 g ren rå marcipan (fra Odense marcipan). Revet skal af 1 økologisk appelsin (blev udeladt, havde jeg ikke lige hjemme). 1. Del dejen i 4 stykker og rul dem ud i stænger, der hver skæres i 16 lige store stykker. (varmluft 180 grader). 225 g Amo Hvedemel. 100 g ren rå marcipan (fra Odense marcipan). Revet skal af 1 økologisk appelsin (blev udeladt, havde jeg ikke lige hjemme)