Opskriften har jeg fra Amos Store Bagebog 3 "året rundt". Gulerodsbrud (14 store boller). 4 revne mellemstore gulerødder. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14 store boller. 4 revne mellemstore gulerødder
Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amobagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
Opskriften fandt jeg i Amo'sbagebog nr. 2 (Den Store Bagebog 2). ølandshvedemel4 dl. 45 min. 4 dl. - og nu også fra AalborgFor lige nøjagtigt dette brød er altså ikke fra Mors af, nææh du - det er bagt herhjemme i gode gamle Aalborg og naturligvis af mig
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. 4. Tril så hver del til en pølse på ca 40cm. Skær så 24 skiver af hver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
Jubiii nu er det snart jul, eller måske er det kun september, men hjemme i mit køkken var det en lille smule jul i onsdags, da jeg kiggede igennem Amo's skønne bagebog og faldt over julesektionen
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den Store Bagebog 3, Året Rundt”
Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's store bagebog 5. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Jeg har snuppet den fra AMO'sbagebog, men den har ikke skidt af at blive gengivet her. 4 liter) og oplæs gæren deri. Jeg har lavet målene på opskriften en smule om, og derfor følger den ikke 100% AMO'sbagebog
Jeg har fundet den i AMO's nye lækre bagebog (Den Store Bagebog 5), hvor de præsenterer en masse "Nordisk brød". 4,5 dl vand. Bag brødet i ca 25 minutter ved 240 grader i formen og bag den derefter i ca 5-10 minutter uden form. Pakket ind og klar til at tage med til middag 4,5 dl vand
Opskriften på de syndige boller er fundet i Amosbagebog 3, og den lyder sådan her. Takket være min assistent-konditor, Selma, fik dagens bagværk et eventyrligt og piget look
Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO'sBagebog no. Første projekt vi havde på menuen var disse lækre morgenstykker fra AMO's egen opskriftskonceptproduktion