Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amobagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke. 30 g gær. 30 g gær. Lavet i anledning af, at en ung dame fylder 1 måned i dag
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 3 spsk Vand. - 300 g Mel. 3. 3 spsk Vand. 300 g
Jubiii nu er det snart jul, eller måske er det kun september, men hjemme i mit køkken var det en lille smule jul i onsdags, da jeg kiggede igennem Amo's skønne bagebog og faldt over julesektionen
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den Store Bagebog3, Året Rundt”. 3 dl æblemos. 20×35 cm. Stil den derefter i køleskabet i minimum 3 timer. 3 dl æblemos
Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's store bagebog 5. 30 minutter med låg og de sidste 20 minutter uden låg og endnu en gang - PAS PÅ DET ER VAAAARMT
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Jeg har snuppet den fra AMO'sbagebog, men den har ikke skidt af at blive gengivet her. 330 g hvedemel. Jeg har lavet målene på opskriften en smule om, og derfor følger den ikke 100% AMO'sbagebog. 330 g hvedemel
Jeg har fundet den i AMO's nye lækre bagebog (Den Store Bagebog 5), hvor de præsenterer en masse "Nordisk brød". 350 g hvedemel. 310 g fuldkornshvedemel. Beklæd en form på omkring 20x30 cm med bagepapir og hæld dejen deri. Dryp olie over dejen og lad en nu hæve igen i ca 30 minutter. 350 g hvedemel. 310 g fuldkornshvedemel
Opskriften på de syndige boller er fundet i Amosbagebog3, og den lyder sådan her. 3 æggeblommer. Lad den hæve i 30 min. Den hævede dej slås ned og rulles ud til en firkant på ca 50 gange 30 cm. Sæt dem på en bageplade med lukningen nedad og lad dem hæve i 30 min, mens ovnen varmer til 220 grader /200 v varmluft. 3 æggeblommer
Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO'sBagebog no. Første projekt vi havde på menuen var disse lækre morgenstykker fra AMO's egen opskriftskonceptproduktion