Sprøde amerikanske chocolate cookies med peanutbutter og rice krispies. Skønne knasende cookies med mørk og hvide chokoladestykker og så et strejf af peanutbutter
Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanskecookies lige på sømmet
Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags
Og lad os bare være ærlige, det allerbedste ved amerikanskecookies er de ikke kan kaldes små kager. Jeg var løbet tør for chokoladeknapper, så jeg brugte nogle Butterscotch chips i stedet for
Jeg smagte disse cookies til en fødselsdag for knap en måned siden og blev helt vildt med dem, men når jeg har googlet løs, har jeg kun fundet opskriften på engelske og amerikanske hjemmesider - selvfølgelig kan man omregne og finde ingredienser, der minder om de brugte
Jeg har arbejdet i Fredericia Lagkagehus i et år nu, og har altid elsket deres Amerikanskecookies. Har i dag for første gang bagt småkager og jeg må indrømme at jeg selv synes mine cookies er blevet perfekte
Hendes hjemmeside samt opskrift på disse lækre chokolade-espressocookies findes her. Æg og den smeltede chokolade røres i smørblandingen og tilsidst røres mælken i
Rør til sidst mel og chokolade i blandingen og sæt til side. vaniljeekstrakt0,8 dl sødmælk160 g hvedemelLidt salt115 g chokolade 60-65%, knapper eller hakket Crispy Treats. smør350 g skumfiduser, af de store hvide amerikanske udgave ½ tsk vaniljeekstrakt200 g puffede ris, cirka
Opskriften har jeg fra den amerikanske hjemmeside for Weight Watchers. Og siden chokolade nu er den pige-hjertesmelter, så må der de her chokolade-cookies til