Skær brødet i tern og bland det med persille, salvie, rosmarin, timian løg og smeltet smør. Langtidsstegt og fyldt med den amerikanske bread stuffing, som min mor fik opskriften på i USA i 1967. 6 skiver daggammelt brød. 6 skiver daggammelt brød
Til 1 kage/brød (ca. Hæld blandingen i en smurt form (fx en brødform) og bag i ovnen 35-45 minutter. Denne her banankage er lækker og saftig og smager rigtig dejlig af banan
Amerikanskfarsbrød med bacon og oksekød. Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Et farsbrød der ligger blandt mine favoritter er amerikansk – guderne skal vide hvorfor det er amerikansk – farsbrød med bacon og oksekød
Den er inspireret af en amerikansk vegansk blogger ( jeg husker desværre ikke hvilken), det er en opskrift jeg så for nogen tid siden og tænkte, det må jeg prøve
Vi spiste brød til, men du kan også spise polenta til. Men Ratatouille er også en amerikansk animationsfilm fra 2007 om kloakrotten Rémy, som risikerer liv og lemmer for at få den mindste, lille, bitte godbid i køkkenet i en dyr, fransk restaurant
Jeg var engang mentor for en amerikansk udvekslingsstuderende, der til et sammenskudsgilde lavede bananbrød - "because I had a bunch of over-ripe bananas lying around"
Men parsley, sage, rosemary, and thyme – persille, salvie, rosmarin og timian – er de krydderurter, der er i fyldet til kyllingen, sammen med brød i terninger, hakket løg og lidt smeltet smør og bouillon
Amerikanskmajsbrød – cornbread – er amerikansk comfort food, når det er bedst. I køkkenet har Colorado Kate marineret kød, lavet kartoffelsalat, rørt barbecuesovs og bagt krydrede majsbrød
) en amerikansk. et billede af vores frokost den ene af dagene, den bestod af lun lammekølle, råmarineret rødfisk med tomat og grønt (i den lille skål), hårdkogt æg med stenbidderrogn og røget laks med grønt - dertil brød
På en ægte amerikansk restaurant skal der naturligvis stå et græskar-hoved. I tre dage smurte, skar og choppede jeg min vej igennem franskbrød, rugbrød, spegepølser, kål og ikke mindst - SMØR
Det kan ko være, I vil have det hele efter traditionerne, at I vil gøre det mere amerikansk med temaer og sjov for gæsterne eller at I ønsker det helt low key
Halloween nærmer sig og igen i år høre jeg en masse brok om hvordan det bare er butikkerne der vil have os til at bruge penge og at det bare er amerikansk kapitalisme