Det er alt lige fra nye tendenser indenfor køkkenindretning og madlavning over i emner som billeje, privatboligbytte til leje af babytøj og legoklodser
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. januar 2016 i Lette retter, Opskrifter0 kommentarer
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespyd med en alletiders marinade, som bl. Dette er netop årsagen til bloggens nemme og lækre opskrifter
Og de er også alletiders som morgenmad, kan jeg fortælle jer – jeg taler af stor erfaring. februar 2015 i Morgenmad, Opskrifter, Søde sager0 kommentarer
Gemüse Kebab laver en alletiders kebab. Stemningen er en oplevelse i sig selv, når man går dér fra bod til bod, fra duft til duft og smag til smag i de tætpakkede gange, hvor man finder noget for enhver smag – hvad enten du er til pulled pork eller vegansk burger, tapas, egyptisk gadekøkken, mexikansk salsa, overdådige kager, mousserende rødvin eller hvad hjertet ellers måtte begære
Alletiders idé, Peter Hummelgaard, men hvordan er dit ønske om et helt andet indslag samtidig et argument for, at det her program ikke har sin berettigelse for nogle andre fodboldfans og forbrugere
Rejesalat - alletiders lækre sunde (lowcarb) frokost. Ud over en serie af tips til at gøre det nemmere i det sunde køkken, får du også 2 e-kogebøger som velkomstgave
Stegt på pande på alletiders gode induktionskogeplade fra GRAM (sjovt nok ). Kom resten af melet i blandingen samt det smeltede, afkølede smør og ælt dejen på en køkkenmaskine ved fuld kraft til dejen slipper skålens sider
-Og så krævede den kun 10 minutter i køkkenet. )Fransk tomattærte- Butterdej nok til én tærteform (Jeg var i eksamensmode, og købte den færdiglavede)- En bakke solmodne tomater, fx Irmas små aromatiske San Marzano- 2 spsk god dijonsennep- En stor håndfuld revet ost (Gruyère ville være alletiders, men brugte Prima Donna med et fint resultat)- Olivenolie- Frisk Rosmarin- Lidt timiankviste og/eller basilikum- Salt og peberTænd ovnen på 200 grader