Alle tiders køkken opskrifter

Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Det nordiske køkkens bagside – eller hvad?

Sommervarerne er alle friskhøstede, om vinteren må man også ty til de overvintrende sager. Sæsonerne, vejrets luner og de særlige betingelser, jorden giver i vores nærmiljø er det, der gør vores egne lokale råvarer til noget unikt, som lige nu hyldes verden rundt under navnet ‘det nye nordiske køkken
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

Hun fik de allerflotteste af dem, for der er altid nogen man ikke har lavet helt perfekte, så dem gemte vi selv og spiste med velbehag
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Allergens. Rasmus og jeg har lavet denne et par gange nu, og den er klart en af vores favoritter, når energien og tiden i køkkenet er lav
Crunchy chokolade müsli

Crunchy chokolade müsli

Jeg har jo allerede givet jer opskriften på Verdens bedste müsli, så hvordan topper man den. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål (undtaget de tørrede frugter, hvis man vil bruge dem)
NOMA

NOMA

Det bliver nok svært at få alle aspekter med, men jeg vil forsøge. Vi kunne sidde og holde øje med kokkene i det ene køkken, hvilket var et sjovt virvar af mennesker af forskellige nationaliteter
Chicken curry

Chicken curry

Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennem i olien ved høj varme, hvorefter kyllingekødet tilsættes og steges godt på alle sider
Dadelkugler til børn og voksne

Dadelkugler til børn og voksne

Alle ingredienserne på nær dadler og vand køres til fint "mel" i foodprocessoren. Mine køkkenskuffer indeholder også færdigkøbte frugtstænger, men de bruges kun som et nemt alternativ hvis vi skal ud af døren
Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni

Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni

valgfri frø (jeg brugte chiafrø, afskallede hampfrø, hørfrø og sesamfrø). Men morgenerne kan også være hektiske og travle, og det er ikke altid, der er tid til de helt store udfoldelser i køkkenet