Lasagne al pesto er den anden (og lidt mindre kendte) af de mest klassiske måder at lave lasagne på – den første er selvfølgelig lasagne alla bolognese
D. e. t. f. i. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ l
Denne skal definitivt forsøkes igjen. Pork al Pastor. små tortillalefser. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
Antipasti til den store guldmedalje. Det her består af flere elementer, så hvis tidsplanen skitseret ovenfor skal holde nogenlunde, så skal risottoen være lavet i går og marmeladen ligeså
Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien