Min hovedret bestod af havkat medaioli, salsa verde, squash i alle afskygninger, brændt løg, hvidløg, brocoli og forskellige urter og nye aspargeskartofler vendt i smør og persille
Min veninde fik pankopanerede tigerrejer medaioli og friske urter. Det var en super lækker forret, rejerne var meget sprøde og aiolien have en god smag
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen
Da jeg ikke er fan af sennep, blev valnøddebollerne i stedet smurt med lidt aioli. Du kan se min opskrift på ailoi her, men hvis du bor i Århus området, kan jeg også varmt anbefale aiolien fra Deli'en i Jægergårds-gade, den smager helt fantastisk til alt