et skvæt ahornsirup eller honning. Hvis du følger med her på bloggen, har du måske efterhånden fundet ud af, at der i særdeleshed er to ting, jeg elsker
Bland æble og fennikel sammen med rucola. Det søde (granatæble, æble) det sure (eddike) det salte (salt), det bitre (rucola) og umami (ristede valnødder)
Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brun farin og sukrin gold, som jeg har brugt
ahornsirup. Nødder (pecannødder eller valnødder). I aften skal jeg til sammenskuds julefrokost og jeg skrev mig op til at skulle tage en grønkålssalat med
Smelt smørret, kom ahornsiruppen i og stil til side til afkøling. Spinat, spidskål, gulerødder, æbler, citroner med skralden på, ingefær, mynte, ananas, broccoli – alt simpelthen
grønkålssalat med pærer og valnødder. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet medahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Heri har jeg blandet rød grape, lidt appelsin, røde druer, granatæble, efterårets valnødder fra haven og vendt salaten med en vinaigrette lavet af hvid balcamico, olivenolie og lidt ahornsirup
ahornsirup, agavesirup eller lys sirup). Jeg kalder dette en græskar-cheesecake i mangel af et bedre navn, for denne kage har selvfølgelig intet med ost at gøre
Ahornsiruppen giver også müslien en virkelig god smag med lidt karamelnoter. ahornsirup. Overfør müslien til en bageplade med bagepapir og fordel det i et jævnt lag