Jeg har tidligt delt disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese. Her er en lidt anden udgave af en appetizer med agurk og laks – nemlig agurkeskiver med en laksecreme på toppen rørt med pikantost, citronsaft og peber og tilsidst pyntet med lidt karse
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Vend agurkerne i marinaden. Vend rejerne med agurkerne og lad dem trække mens tilbehøret gøres klar. Server aspargesene til de marinerede agurker og rejer og brug marinaden til at dryppe over risene
Jeg ved godt, at man kan købe syltede agurker de fleste steder, men det er utroligt let at lave selv og så får du et produkt, som er helt fri for kunstige konserveringsstoffer
Når jeg laver syltet agurker, så kan jeg godt lide at de er tykke og sprøde. Skyl og snit agurkerne i skiver, er de til burgere, laver jeg dem i lange skiver diagonalt på agurken
Dernæst skal du skære agurken i tynde, fine skiver. Kan du indimellem også godt lide, at det bare går stærkt, når du er i køkkenet, men at det samtidig gerne må være lidt lækkert
Vask og halver agurken og fjern kernerne. Skær agurken i tynde skiver. Agurken afgiver en del vand, selvom kernerne er fjernet og så bliver cremen for vandet