Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Krydre kyllingenmed salt, pepper og paprikapulver på begge sider. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanlig utrolig enkelt med alt i en gryte
aftensmaden. Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakker medkylling og champignon
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde medkylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser