Nå, men jeg fik ikke opdateret med aftensmad som jeg havde planlagt. Den ene dag tog den anden, og jeg fik ikke skrevet ned hvad vi har fået til aftensmad
Endnu et forslag til en nem og mættende aftensmad. Derfor vil jeg gerne at aftensmaden bliver lavet forholdsvis hurtigt, men den skal samtidig være ikke være fast food
) Den er virkelig lækker, og jeg laver det af og til som aftensmad til os, da jeg er vild med det. Jeg har de seneste år lavet flere indlæg med forslag til lækker nytårsmad
Jeg har et forslag herunder. Og her skulle vi hver pifte vores egen hverdagsleverpostejsmad op og give det et twist, så det fx også kunne spises til aftensmad, samtidigt med at være enkelt og lidt mere luksusagtig
Forslag kan evt serveres med enten normale ris eller blomkålsris. Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt
Mulighederne er mange, og dit forslag er lige så godt som mit. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Den var oven i købet blandt de regionale – fra Østjylland – forslag til Danmarks nationalret 2014. Boller i karry er vel en ret som vi danskere vel egentlig ville kalde en god, gammeldags, dansk middagsret
Det her er ikke en opskrift, men blot nogle forslag og inspiration til, hvad man kan komme i sine rispair-wraps og dermed hvordan man kan lave et super lækkert og ikke mindst super sundt måltid til sine venner og familie
Forslag til fyld. Jeg elsker at lave sushi. elsker at eksperimentere med smag, farver og anretning. Jeg har tidligere delt opskrifter her på bloggen af quinoa sushi og rødbede sushi
Her med forslag til fyld, men det kan varieres som du selv lyster. Her er en pizzaopskrift, hvor osten er en del af bunden, det betyder en helt sprød pizza uden gluten
Har du forslag eller kommentarer, så bruge endelig kommentartråden nedenfor. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen