Vrid din husblas for vand og smelt sammen med grøden. Kom den på køl mens du forbereder abrikos laget. 1500 g Abrikosgrød. 1Varm abrikosgrøden op til lige under kogepunket
Pynt til sidst med lidt hakkede abrikos, tranbær, mandler og pistacienødder. Hvis du har rester tilbage efter en omgang risengrød er risdesserten den perfekte løsning til, at få anvendt grødresterne
Faktisk vil forfatteren have, at jeg finder en affaldssæk til alt sukker, honning, kunstigt sukker, is, kager, saftevand osv Det skal udskiftes med tørrede frugt som figner, dadler, abrikos, rosiner og rodfrugter osvNår der er gjort så skal alt mel ud, der er sigtet, så der kun er groft mel tilbage
Imens grøden bliver klar, snitter du valnødderne og abrikoserne i små stykker. Hæld blåbærrene på toppen, og fyld op med de hakkede stykker valnødder og abrikos
æble, pære, banan, svesker, abrikos, mango, nektariner, blommer, blåbær, jordbær, melon. Æblegrød. Både Silas og Valde været MEGET gode til at spise fra dag ét, de har fået serveret grød
Risengrød med ingefær, gulerod, vanilje, abrikos og bagte mandler. Forleden dag kom pakken så og der gik ikke længe før, at vi begge var inspireret til at springe ud i diverse grødeksperimenter
Nyd dem med lidt syltetøj eller tørrede frugt såsom abrikos, dadler eller figner. Man kan betragte dette indlæg, som en lille opfølgning på det sidste indlæg omkring risengrød