Minestronesuppe var måske ikke kun for byboerne, men den var svær at opdrive på landet. Hun havde fået opskriften fra mejerierne, som sendte gratis opskrifthæfter til alle husstande for at lancere de nye mælkeprodukter, som f
Da jeg gik i seng i går, var jeg i fyrrerne – da jeg vågnede var jeg i halvtredserne. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for din altid spændende læsning på din blog
Det er sjovt nok en ting, som pigerne ikke synes om. Okay, jeg skal da lige lære at acceptere rynker og kællingehår, som skal tages med en pincet i ny og næ, men indvendigt, der har jeg det faktisk fantastisk med min alder og modenhed og ønsker mig slet ikke tilbage til tiden i tyverne, hvor det endnu var uvist om jeg ville finde den rette og få børn, og hvor jeg ikke vidste, hvor mit arbejdsliv skulle lande
Han vil meget gerne afsted på den Oslo-båd. Skisportområderne er mindre end i f. Man bliver ikke sådan lige væk på en løjpe i Norge – det kan man til gengæld hurtigt blive i nogle af de store områder i alperne
Banankage – Kan du huske 80’ernes store kagehype – det kan jeg nemlig. Du kan finde opskriten på 80’ernes topkage hit ved at klikke på indledende link eller billedet af banankage til højre
Bag blinis’erne på panden ved høj varme. Det er højsæson for stenbiderrogn lige nu. Stenbiderrogn er Danmarks kaviar, det er supersundt og smager fantastisk af hav – på den ikke tang-agtige måde
Sæt Oreo cheesecaken tildækket i køleskabet i et par timer – gerne mere. Kagen holdt sit indtog i Danmark i 80’erne, da Karolines Køkken barslede med opskrifter med de nye mejeriprodukter, som kvark, flødeost og hytteost. Skær de sidste 4 Oreos i kvarter, og pynt Oreo cheesecaken med stykkerne
Måske har den sneget sig ind i danskernes hjerte i 60’erne, hvor vi spiste gryderetter i den helt store stil. 700 g skinkekød i tern eller strimler – du kan selvfølgelig skære det selv, men du sparer tid, hvis du køber det udskåret. 700 g skinkekød i tern eller strimler – du kan selvfølgelig skære det selv, men du sparer tid, hvis du køber det udskåret
Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Kartoffelskiverne er forstegte og skal derfor ikke have så lang tid. Vil du gerne kræse lidt mere for dine flødekartofler og lave dem fra bunden, så kan du naturligvis også det
Kernerne fra granatæbler. Skyl og/eller skræl frugterne, og skær dem i passende stykker – blåbær, brombær, hindbær og jordbær behøver du ikke at skære over, med mindre du lige skal tjekke for orm, eller hvis de er meget store