Det er netop blevet bekræftet her omkring jul og nytår. Ugens menu grove kerner. Vi fik en storslået 6 rettersmenu, hvor især rodfrugterne brillerede. Forskere ved Harvard University i USA har foretaget et forsøg, hvor de har ladet 75 forsøgspersoner spise 340 g dåsesuppe hver dag i 5 dage. 5
Siden nytår forrige år, har forventningerne særlig til menuen været højere og højere. Efter 20 balloner, 500 g chokolade står jeg tilbage med 7 stk (skal bruge 8) og er seks timer fattigere. Klokken er nu 15. Men det er da det eneste man kan gøre efter at have spildt 500 g (LÆS 500 G) kvalitetschokolade. 500 g. 500 g. 500 G
I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der stod for menuen. Den stammer tilbage fra 1980’erne, hvor vi spiste den som forret til familiefester og måske nytår. 5-10 minutter
Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Så selvom der er længe til næste nytår, skal disse retter bestemt snart laves i mit køkken igen
Lige en opfrisker på, hvad menuen bestod. Nytårsaften. Godt nytår. min 3-rettersjulemenu, som er i gang. 150 g. 15 g. I små portionsforme kan 10-15 gøre det. 5) Kirsebær, ½ dl
Et bidrag fra nytårsaften. Vi skal jo have 3 rettersmenu plus diverse ekstra snacks og selvfølgelig natmad. 150 g. 1) Culotten steges til kernetempretur på 55 grader Lad den hvile tildækket i 15 min. 3) Rødløg skæres i "både" og bages med olivenolie, salt og peber, ved 185 grader i ovnen. 5) Skorzonerødder skrælles og skæres i skrå stykker. - Godt Nytår - 1,1 kg. 150 g
Efter at have brugt lang tid på at vende forskellige idéer, kom min tre-rettersmenu udviklet specielt til De Fem Gaarde endelig til verden lige inden nytår
Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. 150 g sukker. 200 g chokolade (omkring 50%, 70% chokolade bliver meget intenst). 5 dl af fløden. 5 L Fløde. 5 husblas. 150 g sukker. 200 g chokolade (omkring 50%, 70% chokolade bliver meget intenst)
Jeg havde fundet en partner, lavet indledende budget og menu, og vi kiggede efter en egnet lokation. Godt nytår – jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel i det nye år
Menu. Så blev det nytår 2014 og det skulle fejres , alle vores børn var hjemme og nogle venner og familie kom , vi blev 12 i alt , vi startede dagen får med at forberede , så vi ikke var møg trætte på dagen. Når køllen er på ca 54 g tages den ud og hvile til den er ca 50 grader , og ind igen til 54 grader , brug stegetermometer. Og det bliver man ved med , lige til man skal spise , den tages ud ved ca 55 grader tilsidst og hviler ca 30 min. Godt nytår 2014 og velbekomme 200 g. ca 54 g. 54 g. ca 50 g
I mit tilfælde er nytårsmenuen det sidste og afgørende kapitel. Tankerne i forhold til planlægning af menuen har været mange og er også blevet ændret løbende indtil jeg til sidt synes, at NU var menuen på plads
-)Nytårsmenuen i år var på sammenskudsbasis, så det er ikke alle retterne jeg selv har lavet. Jeg ønsker alle der kommer forbi siden her et godt nytår, med ønske om et dejligt kommende år