Det er netop blevet bekræftet her omkring jul og nytår. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
årets nytårsmenu finder du her. Nytåret er eftertænksomhedens tid. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Siden nytår forrige år, har forventningerne særlig til menuen været højere og højere. Efter 20 balloner, 500 g chokolade står jeg tilbage med 7 stk (skal bruge 8) og er seks timer fattigere. Klokken er nu 15. Men det er da det eneste man kan gøre efter at have spildt 500 g (LÆS 500 G) kvalitetschokolade. 500 g. 500 g. 500 G
I hvert fald hvis det var en moderne husmor, der stod for menuen. Den stammer tilbage fra 1980’erne, hvor vi spiste den som forret til familiefester og måske nytår. 5-10 minutter
Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Så selvom der er længe til næste nytår, skal disse retter bestemt snart laves i mit køkken igen
Lige en opfrisker på, hvad menuen bestod. Nytårsaften. Godt nytår. min 3-rettersjulemenu, som er i gang. 150 g. 15 g. I små portionsforme kan 10-15 gøre det. 5) Kirsebær, ½ dl
Et bidrag fra nytårsaften. Vi skal jo have 3 rettersmenu plus diverse ekstra snacks og selvfølgelig natmad. 150 g. 1) Culotten steges til kernetempretur på 55 grader Lad den hvile tildækket i 15 min. 3) Rødløg skæres i "både" og bages med olivenolie, salt og peber, ved 185 grader i ovnen. 5) Skorzonerødder skrælles og skæres i skrå stykker. - Godt Nytår - 1,1 kg. 150 g
Efter at have brugt lang tid på at vende forskellige idéer, kom min tre-rettersmenu udviklet specielt til De Fem Gaarde endelig til verden lige inden nytår
Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. 150 g sukker. 200 g chokolade (omkring 50%, 70% chokolade bliver meget intenst). 5 dl af fløden. 5 L Fløde. 5 husblas. 150 g sukker. 200 g chokolade (omkring 50%, 70% chokolade bliver meget intenst)
Jeg havde fundet en partner, lavet indledende budget og menu, og vi kiggede efter en egnet lokation. Godt nytår – jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel i det nye år
Menu. Så blev det nytår 2014 og det skulle fejres , alle vores børn var hjemme og nogle venner og familie kom , vi blev 12 i alt , vi startede dagen får med at forberede , så vi ikke var møg trætte på dagen. Når køllen er på ca 54 g tages den ud og hvile til den er ca 50 grader , og ind igen til 54 grader , brug stegetermometer. Og det bliver man ved med , lige til man skal spise , den tages ud ved ca 55 grader tilsidst og hviler ca 30 min. Godt nytår 2014 og velbekomme 200 g. ca 54 g. 54 g. ca 50 g
I mit tilfælde er nytårsmenuen det sidste og afgørende kapitel. Tankerne i forhold til planlægning af menuen har været mange og er også blevet ændret løbende indtil jeg til sidt synes, at NU var menuen på plads