5 2 di opskrifter

Torta di Santiago

Torta di Santiago

Rør æggene grundigt i, men pisk ikke dejen. springform grundigt og kom dejen i. 15 minutter Bagetid. 50 minutter Torta di Santiago Varm ovnen op til 175 grader. Smør en 22 cm. 50 minutter. 85 grader, mens der røres konstant. 50 gram burde kunne gøre det.    250 g mandelmel. 250 g sukker. 5 æg. 150 g smeltet smør. 7 1/2 dl sødmælk. 2,5 dl piskefløde. 200 g sukker. 2-3 dl sød sherry Pedro Ximenez
Zuppa di Verdure con Perline

Zuppa di Verdure con Perline

2. 2. 2. 5. 2. 5. 2. 2. 2. 2. 2. 5. 5. 5. e. l. r. i. t. a. n. s. k. g. ø. u. p. S. h. m. d. o. v. ,. f. å. æ. D. 3. 0. b. Z. V. c. P. I. 1. ½. q. 8. (. ). F. H. y. T. 4. 6
Chips di zucchine

Chips di zucchine

b di sale. b di olio extravergine d’oliva. b di farina 00. 4 zucchine. 1q
Braciole di pomodori

Braciole di pomodori

Tomatkoncentrat tilsættes og blandingen svitses. Den færdige tomat sovs hældes over koteletterne i fadet, som toppes med revet ost
Torta di frittate

Torta di frittate

15 minutter. 200 g aubergine skåret i tynde skiver 200 g røde peberfrugter 9 æg 1 bundt persille, finthakket 3 spsk friskrevet parmesan 1 mozarella Olivenolie Salt Peber Tænd for ovnen på grill (og 200 grader, hvis du samtidig skal indstille en temperatur). 200 g
Dolcetti di budino di riso

Dolcetti di budino di riso

 Men pyt, er vi lidt heldige kan dette indlæg måske være med til at berige de herboende italienere lidt omkring de danske juletraditioner
Filetto di senape

Filetto di senape

Ingredienser. 2 svinemørbrader (ca. 25 g smør. 2 tsk hvedemel. 2 spsk finthakkede chalotteløg. 2 spsk grov dijonsennep. på hver side (2 min. 2 min.   2 svinemørbrader (ca. 25 g smør. 2 tsk hvedemel. 2 spsk finthakkede chalotteløg. 2 spsk grov dijonsennep

Santuario di Oropa

Santurio Di Oropa. Hvis du gør, kan jeg fortælle dig at det er bjergrutsjebanen i Imst. Google dig til videoer og billeder ved at søger på Imster Bergbahnen

Festa di Sant`Antonio

januar, én af de vigtigste i Italien… i hvert fald i Nord-italien (fortæller min private kilde mig, da jeg spørger ind til “Festa di Sant`Antonio”)
Carta di Musica

Carta di Musica

Carta di Musica har fået sit navn efter det ultratynde stykker brød, som er et specielt sardinsk fladbrød kaldet “Pane carasau”
Biscotti - (Cantucci biscotti di Prato) - italienske mandelsmåkager

Biscotti - (Cantucci biscotti di Prato) - italienske mandelsmåkager

Rul hver del i en pølse der er lige så lang som din bradepande. Rist mandlerne 15 minutter ved 200 grader. cm tykkelse. Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter. 2 æg. 150 g sukker. 50 g smør. 300 g hvedemel1 tsk bagepulver1/4 tsk fint salt200 g mandler (ikke smuttede). 2 æg. 150 g sukker. 50 g smør. 200 g mandler (ikke smuttede)
Pollo Italiano con Marinata di Birra

Pollo Italiano con Marinata di Birra

Løft forsigtig skindet og smør rosmarin/olie-blandingen under skindet, pensl resten over lårene. Kog spinatfettuccinen så, det passer med kyllingen er færdig