3 retters menu ideer opskrifter

ugens menu uge 52 2011, brænd kalorier med chili

ugens menu uge 52 2011, brænd kalorier med chili

En del danskere vil dog formentlig have svært ved at følge diæten slavisk året rundt, men der er slet ingen tvivl om, at det for mange vil være en enorm håndsrækning at leve efter ideerne i Solskinsmad et par måneder om året for at få renset kroppen ud og smide et par kilo
menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

menu uge 37, 2012 – det er helt vild mad!

Ugens menu. Tilsæt eddiken og lad dem simre endnu 3-4 minutter. 13. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
ugens menu uge 20 2014 – løg – nyd det lag for lag

ugens menu uge 20 2014 – løg – nyd det lag for lag

Vil du have endnu flere ideer til anvendelse af tofu, så kig her. Ugens menu tofu. _________________________________________________________________________________________________________________________________________
Filodej med feta, Spicy chicken spyd og Vitello Tonnato

Filodej med feta, Spicy chicken spyd og Vitello Tonnato

Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. 3/4 bakke babyspinat. Hvert ark filodej klippes i 3 strimler, hvor der for enden af hver strimmel ligges en 1/6 del af spinat og fetaost. 3. 3/4 bakke babyspinat
Hvidløgsristede bønner m. sesamfrø

Hvidløgsristede bønner m. sesamfrø

Menuen stod på laks med salat, men kæresten opdagede en pose bønner bagerst i fryseren og spurgte om vi ikke kunne spise dem til
Lakseroulade med spinat

Lakseroulade med spinat

Siden nytår forrige år, har forventningerne særlig til menuen været højere og højere. Lakseroulade med spinat
NOMA

NOMA

Én af kokkene havde en halv times tid forinden rundet vores bord med en sydende pande med en gulerod på, som han fortalte os, at vi ville få serveret "om et par retters tid"
Semi-flødekartofler med røget skinke

Semi-flødekartofler med røget skinke

Retten bør nok ikke kaldes for flødekartofler, men gode ideer til et andet navn modtages da gerne. Ja, menuen til aften lyder ganske rigtigt som en rigtig 80´er middag, men dette er jo ikke ensbetydende med, at maden fejler noget. 3 dl madlavningsfløde. 3. 3 dl madlavningsfløde
Kransekagekonfekt med nougat og hasselnødder

Kransekagekonfekt med nougat og hasselnødder

Vi har endelig fået fastlagt vores menu, der lyder som følger. For et flot, blankt udtryk på chokoladen og et godt knæk, skal chokoladen tempereres, hvilket gøres ved at smelte 2/3 mørk chokolade og derefter hælde det over 1/3 meget finthakket chokolade. Så en 27-30 stk. 27-30 stk. 3 æggehvider (æg m/l). Den 3. 3-4 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. 3 æggehvider (æg m/l)
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Mange af opskrifterne er suppleret af smukke og indbydende, rustikke billeder, som giver mig lysten til at sætte salater på menuen ugen ud
Græsk Gyros wannabe

Græsk Gyros wannabe

Ideen til aftenens menu opstod, da kæresten igår nævnte at de famøse frikadeller faktisk smagte mere græske end asiatiske