2 x koldt- og langtidshævede boller opskrifter

Langtidshævede gulerodsboller

Langtidshævede gulerodsboller

Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

De her majsstykker er langtidshævedeog har ca. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Grovboller

Grovboller

Koldhævede grovboller kaldes ogsålangtidshævedegrovboller. Grovboller er sundere end boller kun lavet på hvedemel, siger ”de kloge
Supernemme langtidshævede boller

Supernemme langtidshævede boller

Jeg bager rigtig tit boller til pigernes - og mine egne madpakker. Så jeg er også altid på udkig efter en god opskrift
Grov boller - langtidshævede

Grov boller - langtidshævede

Bollerne kan med fordel fryses og bruges i madpakken. Rør koldt vand, juice, honning, salt og gær sammen

Langtidshævede boller - ca. 12 stk.

FremgangsmådeAlt blandes sammen og stilles tildækket i køleskab natten over eller min. 25 gram gær. Pensles med mælk og bages ved 200 grader i 20-25 min. 25 gram gær
Nemme boller

Nemme boller

Jeg selv bruger altid mindst muligt gær, da jeg ikke tåler så meget, og derfor er stort set alle mine gærdeje langtidshævede
Langtidshævede havreboller med speltmel

Langtidshævede havreboller med speltmel

Alle øvrige dele undtagen hvedemel tilsættes og røres grundigt sammen. Det er ikke så tit jeg laver koldthævede boller, tit bliver de for seje for mig synes jeg
Langtidshævede mysliboller

Langtidshævede mysliboller

Myslibollerene fristede og maven skreg, der var ikke noget at gøre, myslibollen måtte bare ned… og det kom den, med stor tilfredsstillelse
Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med Rugkerner

Finax har lavet et produkt hvor man kan bruge rugkerner med det samme lige fra posen. Grovboller med surdej og rugkerne, Tidsforbrug

Favorit langtidshævede boller

De smager skønt, der er mad i dem, og de er så nemme. Mine favorit boller som jeg bager allermest er disse langtidshævedeboller

Lækre, langtidshævede grovboller

Læs også. Sæt bollerne på bagepladen med et par skeer. Tilsæt olie og salt - rør rundt. Bag bollerne i ca. Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt

Langtidshævede gulerodsboller

Rør gæren ud i det koldt vand og tilsæt yoghurt, olie, sukker, salt, de revne gulerødder samt hørfrø