Servèr retten med jasminris - og brug gerne andre slags fisk en ørred. 4 ørredfileter med skind. 3) Bland en dressing af rørsukker, sojasauce og lime. 4) Tilsæt forårsløg, ingefær, hvidløg og chili i dressingen. 4 ørredfileter med skind
Så vi endte med nogle krebsehaler, makrel og noget vamrøget ørred. denne)dilddressing. Hvad makrel og varmtrøget ørred skal bruges til ved jeg ikke helt endnu
Skær laks eller ørred i mundrette bidder, gerne lidt rustikt. Dressing. Hvis der er en færdig sennep-honning dressing i salatblandingen, så brug også den i dressingen
Røget ørred med hjemmerørt sennepsdressing. Derfor er det dejligt, at kunne tage nogle genveje engang imellem, som her med en pakke blandet købesalat og skiveskåret røget ørred på toppen
Da de så kom ud af ovnen, smurte jeg først dressing ud over. Gjorde en dressing klar af 100 gram pikantost rørt blødt med lidt fløde. På den ene fordelte jeg 100 gram røget ørred i skiver
laks i olivenolie eller røget ørred og selvfølgelig gerne PURE fra Larsen Danish Seafood. Dressing. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber
Bønner, linser og kikærter, tørrede og konserves, samt sojamel og sojadrik. BBQ-sauce, Bouillon, Eddike, Fransk & Italiensk dressing, Gær/gærekstrakt, Kartoffelmospulver, Ketchup, Salatmayonnaise, Tomatsuppe