Grøntsagerne og stegeskyen skal spises til som en blanding af tilbehør og sovs. Et stykke oksebov, løg, hvidløg, gulerødder, lidt blomkål og en øl – toppet op med hyldeblomst og grydestegt i en god times tid, til kødet er smørmørt
Gryderet med øl Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det. Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs
Vandet blev hældt fra Rømertopfen og erstattet af en god øl, gulerødder, løg, hvidløg og bouillon. Stegen blev smurt ind i barbecuesovs på alle sider, og drysset med salt, peber, hvidløgspulver og chili
½ mørk øl – stout eller india pale ale – nyd resten af øllen mens du tilbereder middagen. Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager
Da thanksgiving er en lang proces med gang i flere grills og ditto øl blev billederne ikke så gode, men de smager fint - tænk bacon-cheese-burger uden for meget brød og salat
Så længe du spiser med måde vel at mærke, for selvfølgelig er der da en del kalorier i, og for mange kan have en uheldig virkning på din vægt og dine organer, og det kan være skadeligt for dit helbred
Mens bøfferne står og kommer sig over chokket af stegningen, sauterer du løg, hvidløg og chorizopølsen, indtil løgene er bløde, og det hele er godt blandet
Vi tog os lige en øl og fik så slæbt gaverne op til moster og Niels. Om aftenen fik Michael lov til at bestemme aftensmaden så vi fik hakkebøffer med løg, kartofler og brun sovs