Øl og brød opskrifter

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej ogølandshvede. Bland mørk ølog vand sammen i en skål, og opløs gæren heri
Mørkt brød bagt på øl & sirup

Mørkt brød bagt på øl & sirup

T. i. t. n. å. r. v. h. a. æ. e. u. d. o. g. s. p. ,. f. l. k. m. ø. b. -. J. y. B. E. 2. 5. 1. c. 3. L. D. j. 4. 0. Ø. N

Tyrkiske pandestegte brød

Disse tyrkiske brød har jeg efterhånden lavet en hel del gange, og jeg synes de er SÅ lækre. De har desuden også været ret populære når jeg har serveret dem for gæster
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

En surdej skal boble og se lidt klam ud og dufte af øl, øllebrød eller eddike-agtigt. En våd surdej, som denne er, er en surdej man har stående enten i køleskabet eller på køkkenbrodet og som man så "fodrer" jævnligt

ØLLEBRØD – UDEN ØL

Noget der kan gøre mig glad i blæsevejr er øllebrød. Hvor jeg sidder lige nu, blæser det helt vildt, det er selvfølgeligogså lige ved Vesterhavet, hvilket betyder at blæst slår sol – det er ski
Blåmuslinger i cider og øl

Blåmuslinger i cider og øl

Serveres med ølog groft brød. Tilsæt cider ogøl lad det bruse lidt af før muslingerne tilsættes. Det er sund mad og vores hav bugner af dem
Blåskjell dampet i øl ♫♪

Blåskjell dampet i øl ♫♪

Du kan variere smakene i det uendelige, her er en god oppskrift med øl, appelsin, rødløk og fennikel
Nanettes spicy november brød

Nanettes spicy november brød

Bland vand, øl, gær og honning i skål. Bland sigtemel, kamutmel, og det revet æble (med skræl) i en anden skål
Julebrød med mørkt øl

Julebrød med mørkt øl

Bland ølandshvedeog hvedemelet sammen, jeg ryster det sammen i en frysepose – det er nemt og melet bliver blandet godt
21. december. Chokoladetrøfler med øl.

21. december. Chokoladetrøfler med øl.

I Føtex købte jeg et figen/mandel brød, som jeg skar i små stykker, foruden Dumlekarameller og en skyrdrysblanding med tørrede frugter og nødder
Ale & Honey Bread

Ale & Honey Bread

Hun har lavet en opskrift på et ølog honning brød, som bare smager fantastisk. Hvis det ikke giver en hul lyd, men føles blødt i bunden når du banker på det, så skal det have længere tid
Bryggerboller

Bryggerboller

Grovboller med surdej, ølog malt. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Ravbrød

Ravbrød

Svyturus Amber Beer, ogselvfølgelig at brødet virkelig har den der farve der minder om rav. Start med at blande øl, surdej, salt, gær og rapsolie
NOMA

NOMA

Vi måtte også lige runde af med en lille ølsmagning. Vores jakker forduftede uden vi rigtigt registrerede det - vi var ikke kommet for at bekymre os om, hvor vi skulle hænge jakkerne - det var der selvfølgelig styr på
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke ølog malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

sodavand ogøl til slutningen af brunchen. Cocktailpølser. Og ja, jeg ved der er en stor forskel på brød… Så vælg det du bedst selv kan lide