Disse tyrkiske brød har jeg efterhånden lavet en hel del gange, og jeg synes de er SÅ lækre. De har desuden også været ret populære når jeg har serveret dem for gæster
Pastinakfritter og avocado-dip eller blot godt brød. Kom muslingerne i gryden og hæld most ogøl på og tilsæt et par spsk af Oscars Fiskebouillon og krydr forsigtigt med salt og peber – husk bouillonen også er salt
En surdej skal boble og se lidt klam ud og dufte af øl, øllebrød eller eddike-agtigt. En våd surdej, som denne er, er en surdej man har stående enten i køleskabet eller på køkkenbrodet og som man så "fodrer" jævnligt
Noget der kan gøre mig glad i blæsevejr er øllebrød. Hvor jeg sidder lige nu, blæser det helt vildt, det er selvfølgeligogså lige ved Vesterhavet, hvilket betyder at blæst slår sol – det er ski
Hun har lavet en opskrift på et ølog honning brød, som bare smager fantastisk. Hvis det ikke giver en hul lyd, men føles blødt i bunden når du banker på det, så skal det have længere tid
Grovboller med surdej, ølog malt. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Vi måtte også lige runde af med en lille ølsmagning. Vores jakker forduftede uden vi rigtigt registrerede det - vi var ikke kommet for at bekymre os om, hvor vi skulle hænge jakkerne - det var der selvfølgelig styr på
Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke ølog malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage